Kapsalon voor het hele gezin!

Kapsalon voorhet hele gezin!

Kapsalon voorhet hele gezin!

Haarstudio Creative is de kinderkapper van Leiden

Om uw haar gezond te houden, wordt aangeraden om in ieder geval elke drie maanden de dode punten te laten bijknippen. Veel mensen gaan echter minder vaak naar de kapper. En wanneer u dan wel komt, moet er nog meer van de gespleten haarpunten af om het weer vitaal en sterk te krijgen. Maak dus op tijd een nieuwe afspraak om uw kapsel door ons te laten bijhouden.

ervaren kapsalon

Verzorging tot in de puntjes

Geef uw haar een oppepper met een bezoek aan onze haarstudio in Leiden. We zorgen ervoor dat uw haar weer volume krijgt en gezond wordt met de fijne producten van Goldwell

Maak een afspraak

Prijzen in onze kapsalon

Dames

 • Wassen, knippen vanaf

  €28,75

 • Kleuren vanaf

  €26,50

 • Permanent vanaf

  €67,50 (incl. wassen, knippen, föhnen)

Heren

 • Wassen, knippen, föhnen vanaf

  €25,50

Kinderen

 • Knippen tot 14 jaar

  €19,50

Haarproducten

Onze haarstudio in Leiden werkt met de producten van Goldwell. Het doel van het kappersmerk is een professionele partner voor iedere salon te zijn en de salon te ondersteunen en inspireren op weg naar succes. Wij streven dit doel na met onze passie voor het vak en door het productgebruik af te stemmen op uw haarstructuur, kleur, conditie en wensen. Zo kunnen we iedereen goed van dienst zijn. Voor ieder type haar hebben wij de juiste verzorgingsproducten van Goldwell. Vele vaste klanten komen speciaal naar onze studio, omdat we werken met deze producten. Het maakt niet uit of uw haar droog, futloos, gekleurd of pluizig is: Haarstudio Creative zorgt ervoor dat uw haar weer gezond wordt en u met een superkapsel de zaak uitloopt. 

Haarstudio Creative
Klokpoort 51 
2312 CX Leiden


De Haarstudio in Leiden speciaal voor gezinnen.

Openingstijden

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 08:00 - 15:00